Halvseg start på veckan.

Jag har egentligen ingenting att blogga om. Försökte mej på en produktiv dag i skolan, fan det dock roligare att leka med de två graduskrivande arbetskollegorna samt dricka kaffe. Kvällen har spenderats på jobbet tillsammans med Linkku och våra fåtal kunder. Vi skapade ordning och reda och åt ihjäl oss.  
Ganska skön feelis trots rinnande näsa, halsont och grym kramsjuka.  


Denna gråa höstdag längtar jag tillbaka hit.


Newport Beach, augusti 2oo8.

Two shows in a week.

 
               


Strålande båda två, fast på så olika sätt.
Mer stand-up åt folket!

Late night thoughts.

I takt med att ljusen runt omkring med slocknar ett efter ett borde jag också kanske börja tänka på refrängen. Jag har bara så svårt att slita mej från soffan. Ligger här med laptopen i famnen, lyssnar på skön musik och funderar. Veckans dystra händelser lämnar knappast någon oberörd. Jag vill försöka förstå men det går inte. Det är skrämmande hur fort livet kan rasa ihop och tas ifrån oss.

Fyll inte livet med dagar, utan dagarna med liv.

En fin hälsning från Stockholm.



Saknar dej med.


Söndagsslapp.

Det där med uppsatskrivningen gick sådär. Inte lätt att koncentrera sig på det man ska när man bara kan tänka på en sak. (Eller ja två...) Nu är det iaf äntligen dags för mat, tacos på Kyrkoesplanaden. Hurra!


Hilarious.

Jag håller på och avlider av skratt! Att visa Idol-repriserna på söndagar måste vara Tv4:s bästa beslut nånsin.

Uppsatsskrivningen senare kommer att gå lekande lätt, för jag är på strålande humör.

Gant Home.



Tack Petra!

måndagsfeelin.

Blev ju en rätt så okej start på veckan i alla fall.

Nu signar jag ut för idag.

Varsågoda.

En liten sneakpeak på vad jag tänker bjuda på imorgon.   




Nu ska jag prata vidare med min Londongirl på msn. Nighty!


Blä.

Nu ska jag och mitt sönderlappade huvud ta en sväng till Makuuni för att söka lite tröst i en bra film och godis. Sen ska jag mysa hos väninnan i hopp om att den äckligt dåliga feelisen ska försvinna.

Tack och hej.

Back to the 80's.

Gotta love the 80's!



Fenomenal kväll.

Time to start fresh.


Idag verkar vara den officiella dagen för nystart. Vart man än vänder sig och vem man än pratar med så hör man dylika fraser som idag börjar mitt nya liv eller idag ska jag ta tag i mitt liv igen. Avsaknaden av riktiga rutiner under sommaren har tydligen satt sina spår hos fler än mig. Även om jag älskar att go with the flow och spontanitet så kan jag inte komma ifrån att jag tycker det är rätt mysigt med vardag också. Så länge man kryddar den lite extra ibland.

Dagen till ära (dock inte en dag för tidigt) har jag inhandlat nya träningsskor. Det är dags att ta tag i tränandet igen så lika bra göra det med stil. Bortsett från lite beachvolley och spring på jobbet har jag inte utsatt kroppen för dessvärre fysiska ansträngningar sedan början av maj så ser verkligen framemot svettiga gympass nu. Mjukstartar ikväll med volleyboll på peffan.

 
 













Weird dream.

Jag drömde en minsann märklig dröm inatt. Vaknade i mina ilskor nångång vid 5-snåret flyförbannad över en försäljare på ett hamburgerställe som skulle ha mej att betala över trettio euro för ett mål mat. Ingen liten dricka fick jag heller utan då kunde jag lika gärna dricka vatten sa han, franskisar skulle han ha 15 euro extra för. Han gav mej skitgrine hela tiden och roades helt klart av att jag för varje sekund blev mer och mer förbannad. Precis som jag hade betalat den hutlösa summan för min mat och fått min påse så vaknade jag. Förstod ingenting och var fortfarande arg, det tog en stund att somna om och glömma den elaka feta farbrorn, haha.

När jag vaknade andra gången vid halv 10 var det på betydligt bättre humör. Nu är det dags för en dusch och sen lunchdate med Stumpan.