Inför Vappen.

Ikväll bär det av till Åbo för att fira Valborg och första maj. Kuuuul. Ska bli så skönt att få komma bort från den här lilla byhålan och träffa människor, partaja, dricka skumpa på vårdberget, lyssna på TrrTrrTrr och allt annat som hör vappen till i Åbo.

Vi ses där hoppas jag. Letar ni efter mej så hittar ni mej i vimlet av alla tusentals vita mössor. För jag ska minsann använda min studentmössa nu när jag har en :)

Här kommer några bilder från hur det såg ut ifjol...

     

Glada Vappen folks.

Vår i luften.

Vilket härligt vårväder! För första gången den här veckan känner jag mej på riktigt gott humör. Nu ska jag träffa Emppan, vi ska luncha och mysa på stan. Lovely :)

Underbar fredag till Er alla.

Samma sak varje gång.

Varje gång jag beställer nåt från H&M så dyker det alltid dagen efter upp en liten katalog i brevlådan med nåt slags rabatterbjudande. Varenda tusans gång! Så vem skulle ha trott att eftersom jag igår fyllde på min beställning idag fick hem en tunn katalog med ett 25 % rabatterbjudande. Detta är mej ett mysterium, för det händer varje gång. Hmpf! 

Speaking of clothes... Idag har jag fortsatt reda upp min garderob. Mottot "ut med gammalt och in med nytt" visade sig vara svårare än vad jag tänkt mej. För saken är den att jag inte har speciellt mycket gammalt kvar, rensade nämligen innan jag åkte till USA för att få plats med allting. Visst har jag kaserat en del med inte i så stor utsträckning att jag får rum med allting som inhandlades i Cali. Dilemma. Barn svälter i världen och här sitter jag och beklagar mej över att min garderob inte är tillräckligt stor. Jag borde skämmas.

Ikväll blir det kalas. Världens sötaste barn fyller år, Jennifer 9 år och Oliver 8 år. Dessa två busungar är syskon åt min underbara guddotter Josephine. Tillsammans utgör dessa tre busfrön världens i särklass härligaste barn. Jag lovar :)
 

Mer H&M.

Väntar på ett par varor från HM, men var tvungen att fylla på beställningen med ett par plagg idag. Jaa-a, jag vet, jag vet... Jag varken behöver eller får plats med mer kläder i garderoben men det går så himla lätt när plaggen endast ligger några knapptryck bort. Till mitt försvar så är det ju faktiskt snart sommar. Wihaa. Slappa dagar i solen, terassrundor och sena partynätter, oavsett vad så vill man ju se snygg ut :) Inte sant?

       


Hurtig morgon

Ska alldeles strax hoppa i joggingskorna och bege mej ut på en morgonpromenad med frugan. Så om ni befinner er utomhus är sannolikheten att ni springer på två brölande skrönor stor.
Ska alldeles strax hoppa i joggingskorna och bege mej ut på en morgonpromenad med frugan. Så om ni befinner er utomhus är sannolikheten att ni springer på två brölande skrönor stor.
 

Taco tuesday

Idag har jag låtit Jennica sätta saxen i mitt hår. Som vanligt mesade jag ur när jag satt där i stolen... Blev ingen rakpannlugg som jag hade tänkt mej. Ska fundera vidare på det ett tag, är ju nog fasligt snyggt. Men vet inte om min virvel i pannan skulle låta det se lika snyggt ut på mej som på Nelly Furtado. Älskar verkligen hennes frisyr och hennes riktigt mörka hår. Mitt hår är oxå väldigt mörkt även om det blev rätt solblekt av den Kaliforniska solen då det begav sig.

Ikväll ska jag i sällskap av min härliga Josephine gotta mej i tacos och vin. Mums filibabba! Jag behöver verkligen en sån här kväll ikväll. Kraschlandingen är nära och det känns inte alls bra. Hoppas ikväll kan få mej på bättre humör.

Ciao. 


Fungera nångång, vah?

Dumma förbannade blogg!!

Hela mitt inlägg som jag nyss skrev bara försvann när jag skulle publicera det... Ååh, vad irriterande! Det har hänt vif ett flertal tillfällen förut oxå och det är äckligt störande. Hmpf!!

Äh, nu orkar jag inte plita ner allting igen. Det får vara.

It's time to sleep.


I hopp om en bättre vecka.

Början av förra veckan var verkligen ingen höjdare... På måndagen åkte vi från Åland och som om det inte vore trist nog så lyckades jag dessutom bli av med min kamera på båten. Satan. Jävlar. Piss. När jag vaknade på tisdagen mådde jag riktigt dåligt. När jag klev ur sängen såg jag bara stjärnor och föll ihop. Huvudvärk, yrsel, halsont och sjukt i varenda liten del av hela kroppen. Därtill en kroppstemperatur på 39 grader. Onsdag och torsdag såg likadana ut, stackars mej.

Efter det svängde det och resten av veckan var härlig. Det har jag min underbara OC-Jennie att tacka för som besökte mej från Borås. Mycket kärt återseende efter 4 månader. Senast vi sågs var innan jul då vi tog farväl utanför mitt hus i Huntington Beach.

Lördagens partaj, min och Pomppes 20+20 års fest, var grejt. Många partyglada filurer, god bål, fina presenter och riktig fiilis stämning rådde ute på Degerö. Själv kände jag mej nästan som en liten sessa i min svarta cocktailklänning och tiara. :) TACK, alla partyanimals för en rolig kväll.

Nu är det ny vecka, nya tag. Jag har massor jag måste göra, fixa och syssla med. Sånt som jag egentligen skulle ha gjort förra veckan då jag låg nerbäddad i soffan och svettades och frös om vartannat. Nej, nu ska jag ta mej i kragen.

See ya.
 

Utamanad av StarHannaH


Jag blev utamanad av Hannah i den här tävlingen redan för en tid sedan. Nu ska jag ta mej i kragen och anta utmaningen samt utmana.

                                                         
Tävlingsregler:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.



 

o Min värsta skräck är inte spindlar eller ormar även om jag oxå tycker dessa kräk är asäckliga. Nej, min värsta skräck är faktiskt påfåglar. Blev skrämd som 5-åring när vi gick på en djurpark och det sitter i ännu. Jag fick men för livet. Huj!

o Jag är löjligt besatt av horoskop. Det betyder inte att jag bokstavligen tror på allting som står i dem men det är absolut det första jag slår upp i en tidning.


 

o Jag kan snurra en boll på fingret, sådär som alla basketball spelare gör. Jajamensan :) 


o Jag har väldigt dålig självdisciplin och är en evig tidsoptimist. Detta resulterar i att jag alltid lämnar allting til sista stund och allt som oftast kommer försent. Något som mina vänner nog inte uppskattar. Detta är inget jag är stolt över, utan försöker bättra mej.


o Som liten flicka var jag en hejare på att hitta på saker samt ljuga. En gång berättade jag för min dagistant att min lillasyster hade kastat sönder en ny glasskål min mamma fått i julklapp. När min dagistant sedan beklagade den nya skålen för min mamma tittade hon väldigt frågande på mej. Pinsamt.  

o Jag ser ofta framför mej mej själv falla handlöst när jag går utomhus. Jag fantiserar att jag snubblar eller slår ut framtänderna. Varför har jag ingen aning... Kanske för att slå ut framtänderna skulle vara det värsta som skulle kunna hända.


 


Jihaa

My lost bagage found and delivered!! Vettefan vad jag skulle gjort annars....

Nu fetasallad lunch med Frida och sen cafémys med tjejerna.

Kvallens planer ar fortfarande lite oppna men lutar at restaurangbesok med god mat, cider & underbart sallskap.

Hemkommen och ett till ar pa nacken.

Igar kom jag hem fran USA. Au-pairlivet i det underbara Orange County i Kalifornien tog darmed slut... *snyft* Det var en jobbig dag med avsked, tarar, flygforseningar, missade flyg och en borttappad vaska. Usch, vilka blandade kanslor. Men nar jag antligen landade pa Helsingors-Vanda flygfalt sa mottes jag till min ytterst stora forvaning av tva av mina basta vanner samt en stor rosa valkommen hem skylt. That made my day.

Igar fyllde jag aven 20 ar, vilket gick forbi ganska obemarkt iom att jag ensam reste runt halva jordklotet. Ja, forutom alla grattis-mess forstas, tack ska ni ha. Och de tjugo roda rosorna som stod pa bordet hemma i mitt rum. Sjalva firande ska tas igen nu i helgen, ah va det ska festas. 

Jetlag och blandade kanslor.