Så var det fredag igen.

Om vi bortser från det faktum att det regnar spik utanför fönstret så är detta faktiskt en ganska trevlig morgon. Jag har avverkat ett bodypump pass med två taggade gymbuddies och väntar nu på den rykande kaffekoppen och pikapuuron. Dessutom är det fredag, vilket ju automatiskt är en humörhöjare. På dagens agenda står det att jag ska studera flitigt på Academill ett par timmar, valrossluncha på Chili Lime och jobba. Däremellan vore det kanon om jag hittade en årsfestklänning, städade upp min lägenhet och bokade tandläkartid.


     


Sickness.

Min kropp har sagt ifrån och varenda kroppsdel värker. Speciellt ont gör det i hals, ena örat och i en av de förbannade visdomständerna. Vi kan kalla det för the triangle of pain. Trots dessa krämpor har jag kämpat mej igenom dan innehållande både jobb och kvällsföreläsning. Det kallar strongt. Då ska vi alltså också komma ihåg att jag igår Octobersitzade och gick och la mej rätt så salongsberusad.
 
Imorgon får jag besök av päronen samt yngsta sis, jag har saknat dem.  

Söndag.

Tack för kalaset igår lillkillen!
Och föräldrarna för den superroliga festen efteråt. 
Jag kommer sakna er! 



Nu ska jag och Stumpan söka oss till gymmet. Senare ska vi dricka vin och göra stan osäker med det fabulous staff of  Strampen. Kalaset fortsätter.


Get up already!

Rise and shine fellas!

Grå och trist fredag men jag är faktiskt på strålande humör. Precis hemkommen från gymmet där jag avverkat ett pump-pass med den saknade Stockholms Stumpan. Har sån grym träningsmotivation för tillfället så måste passa på, speciellt på morgnarna. Finns väl bara ett annat bättre sätt att börja dagen på...
 
Dusch och kaffe next. Sen ska jag göra lite ärenden på stan innan jobbet kallar. Premiär för Schlagerbaren ikväll @ El Strampo. Jag förutspår succé!



Afterwork á la Strumpan & Stumpan i somras.

Sunday.

Lider av eländig söndagsfeelis. I hopp om att ett svettigt BodyStep-pass och en timme stretch ska råda bot på den söker jag mej till gymmet om en timme. Nu ska jag hugga in på lite left-over sallad från jobbet.  


Bedtime, strax.

 


Såhär såg det ut hemma hos mej tidigare ikväll. Dukade upp med en smarrig sallad, räkor, kex & philadelphia, vindruvor, vin... Ja, ni ser. mm, gott. 

Kvällens look-alike: Idol Jesper och min grannes sambo. Klockren!


Trevlig nyhet.

Skulle egentligen varit på jobbet nu men chefen ringde tidigare och önskade mej en trevlig ledig fredagkväll. Det tackade jag för. Trist bara att halva umgångeskretsen har flytt Vasa och åkt söderut över helgen. Något även jag mer än gärna hade velat göra, men eftersom plikten kallar igen imorgon så kunde jag inte. Istället ska jag för sjätte lördagen i rad spendera hela, och ja, jag menar hela, dagen på jobbet. Pengar, javisst men det finns annat jag också gärna sysselsätter mej med på veckosluten. Oh well. Idag ska jag iaf njuta av den lediga kvällen till max. Vin och Idol-chill står på menyn.

 

Ta en titt vet ja!

Min sommar i bilder hittar ni här.



Tummen upp för juni juli augusti.

Bara att konstatera.

Jag har fucked up dygnsrytm.

Tuesday.

Då jag ännu inte hade fått en blund i ögonen när klockan visade 01.27 så gav jag upp tanken på morgonens gympass. Insåg att det inte fanns en chans att jag sku kunna ta mej ur sängen i tid. En annan gång, maybe.

Har haft eftermiddagsföreläsning i kvantitativ forskningsmetodik och SPSS. Statistik Program Som Suger. Om ni frågar mej. Funderar eventuellt beställa den här boken ur Dummies-serien som hjälp på traven. Iofs är det kanske onödigt med tanke på att jag inte tror att jag kommer att använda mej särskilt mycket av programmet i framtiden.


NU är det dags att göra nåt åt den lilla hålan jag bor i. Har kanske Vasa oredigaste lägenhet för tillfället.

Vatten över huvve?

Man kan ju verkligen fråga sig vad jag tänkte i det ögonblick ikväll då jag lovade favoportsaren att hänga med på spinpump imorgonbitti klockan 06.45?
Träff 06.25. Det är ju så okristligt tidigt att jag inte finner ord.


VPS - Jaro FF.

 
 
Nu ska jag pysa iväg för att kolla fotbollsderby i regnet med dessa töser.



Har frusit konstant sen jag kom hem. Trots att jag var påpaltad till max så hjälpte det inte när regnet valde att ösa ner och in under läktaren där vi satt och beskådade på första parkett. Glädjande nog slutade matchen 2-1 till hemmalagets favör. Det hurrar vi för! Vet dock inte om det var värt den förkylningsförvärring jag kommer känna av imorgon då jag slår upp ögonen. Duntäcket, here I come. 

Rekord.

Tror att jag har Linn att tacka för att mitt unika läsarantal sköt i höjden igår.

Låt mej presentera:

Gårdagen i bilder. Enjoy!

 
 
 
 
 



TACK för en fin fest killar!

Aje & Janne 49 år.



Temat för kvällens 49-års fest på Ollis är färggrant.


Vill ni vara mina avec ikväll?

P är på tårna. So am I.
Dags för skumpa och förfest.
Ciao!


Fest på Rådhusgatan.

Det är fest i lägenheten ovanför. Just nu lyssnar dom på Cher - Strong Enough. Dåligt låtval skulle nog Idol-juryn tycka. Själv låter jag mej inte störas nämnvärt. Jag dricker te, ser på Gossip Girl och har det så bra så. 

 

XOXO.



Season 2 is finally here. Nån annan än jag som hooked? :)