Tåget rullar vidare.




Gänget har fått permission och går ikväll på Hankens årsfest.

Skål mina vänner!

#?!5&%&"

Plötsligt blev det bara för mycket med allt.

Jag behöver luft.

Paperbags.

Senaste veckas besök i Åbo resulterade i lite nytt från Gina Tricot. Extra glad blev jag förstås när damen i kassan packade ner mina nyinköpta plagg i en fin papperspåse. Jag är nämligen ytterst förtjust i sådana. 


Dessa är jag också ytterst förtjust i.

Tillbaka.

"Om inte jag kan sova så får du inte heller sova!". Detta var det första jag hörde imorse då telefonen ringde 05.56 (!?) Bara att pallra sig upp i sympati, hoppa i träningskläderna och cykla genom ett vitt Vasa för att möta den hurtiga och sömnlösa damen i fråga. 

Precis hemkommen från Pappermingel på Ritz bland tyll, färg och rosetter. Nu är det Takida på Fontana som gäller. Vi gör bara ett hastigt litet stopp hos mej. Jag tror på en bra kväll, so far är den iallafall kalas.

There's no place like home.

Jag har sökt mej vidare söderut, hem till ljuva Ekenäs. Trots storm, regn och elände har jag ändå haft det gemytlig såhär långt. Jag har frossat i smörgåstårta hos mommo & mofi, druckit glögg, besökt systers otroligt fina lya, powernappat i andra systers ursköna säng, ätit tortillasmiddag med familjen, druckit lite rödvin och frossat lite till. Skåpen här på P-street är lika välfyllda som alltid så lika bra att äta medan man kan, som min kära klasskompis sku uttrycka det. Imorgon kommer det att serveras mos och fisk på min begäran men höjdpunkten är ändå den att jag får träffa min lilla guddotter och hennes busfrön till syskon igen. 

 

Turku.

Jag är i Åbo där solen skiner, shoppingfingrarna kliar och sällskapet är av högsta klass. Underbar dag!

Intense.

Drömde om de lite intetsägande bruna ögonen inatt. Skrämmande verkligt. Jag kunde känna doften och höra skrattet.

It was a fine morning. Just as fine as it was then.


Kontrast.




Ibland kan det ju faktiskt vara riktigt mysigt att plugga. Ikväll idkas det studiecirkel för hela slanten här på Rådhusgatan. Snäppet lugnare än förra tisdagen då jag tillsammans med en drös andra spontana individer tyckte det var en bra idé att åka på efterfest till en villa i Köklot efter en helkväll på stans studerandehak. Jag återhämtar mej fortfarande. 

Earlybird.

Imorgonbitti 06.45 har jag för avsikt att infinna mej i spinningsalen. Det har jag lovat den fina fröken med den svarta cykeln. Då måste man.


Maybe.

Hittade dessa och blev lite förtjust. Kanske, kanske inte?
Jag har ju faktiskt förtjänat dineros hela helgen...




Bilder www.hm.com

Happenings.

Jag kan inte riktigt bestämma mej för om jag ska gå på gymfesten, The Fuse akustiska spelning på O'Malleys, bara stanna hemma och kolla Idol eller rentav ta mej an alla kvällens evenemang. Jag ska iallafall börja med att städa undan den enorma klädhögen som prytt min gråa korkmatta alltför länge. Före det känner jag att jag inte kan ta ställning till den här frågan. 



Att lacka naglarna kan väl kanske ses som ett tecken på att jag har bestämt mej för att söka mej utanför hemmets väggar ikväll. The Fuse på O'Malleys it is. 

    

Godmorgon fredag.


 
Dunderstartade denna fredag med spinn45+magerygg30. Som belöning bjöd jag mej själv på kalasfrukost. Nu ska jag ta tag i alla måsten som har hamnat på släp under veckan. Ciao!  

Längtan söderut.

Idag längtar jag bara hem. Hemhem till Ekenäs.

 


Trick or Treat: two years ago.

Såhär såg det ut för två år sen då jag bodde i det Halloween-hysteriska USA:







Happy Halloween!

I år firar jag med en vinflaska, eller två, på Skolhusgatan.