Konsert ikväll!!

THE KILLERS THE KILLERS THE KILLERS

För att göra en lång historia kort har min kompis D lyckas få tag på två biljetter till deras konsert ikväll i Helsingfors. O jag ska få följa med!!

Fyfan vad underbart :)


 


Midsommarrapport.

Så var "sommarens bästa midsommar" (som någon så fint uttryckte det) över. Den firades som jag redan nämnde ute i Bromarv på Tobbe Tuubiums lande. Idylliskt ställe att fira en av sommarens underbaraste helger på må jag säga. Tyvärr så spårade årets ljusaste nätter ut litegrann... Trots det så var själva midsommaraftonen riktigt kul med äsklingsvänner, god mat, läskande drycker och underbart väder. Lördagen började även den urskönt med chill på stranden men urartade sedan då vissa insöp way too much alkoholhaltigt och inte riktigt kunde behärska sig. Själv styrde jag kosan hemåt på lördagskvällen eftersom jobbet kallade på söndagen. 

Tack Tobbe.

   
   

       

Fler bilder kan skådas på www.jemppa.pixbox.se

Finally!

Äntligen!! Efter nästan en vecka är nu vårt internet äntligen tillbaka. Så efter dagar av grymma abstinensbesvär och äckligt kliande fingrar kan jag således nörda igen, hurra. Sorgligt men sant, men jag behöver den där dagliga lilla dosen. Vad sysselsatte sig människor med förr egentligen? Inte undra på att det föddes så många barn...

Nu ska jag packa, för imorgon efter jobbet bär det av för att fira midsommar. Ska bli så kul! :)

Trevlig helg.

puss hej.

Time just passes by.

Veckorna bara flyger fram... jag hinner inte med. Inte alls. Mitt inträdesprov är om en vecka och jag har försatt mej själv i en minst sagt pissig situation. Men att finna tid för att läsa samtidigt som man jobbar, vill umgås med sina vänner, njuta av sommaren och relaxa är en svårlöst ekvation. Speciellt när varken motivationen eller självdisciplinen finns...

Imorgon blir det partaj igen, men först ska jag genomlida en aslång arbetstur. Blä, varför just denna fredag? Men outfiten är klar, naglarna lackade och berusningsmedlet inhandlat och som tur är hålls förfesten här på min gata, så behöver inet ta mej desto längre väg för att ansluta mej till festen. Men ändå harmar det att jag inte kan vara med när resten av gänget har stämt träff på beachen på eftermiddagen där de ska pimpla ciderdrycker och steka sig gyllenbruna inför kvällen. Ååh, vill ju oxå! Men jag hinner, sommaren är lång, (Intalar jag mej iaf).

Ha en skön helg medmänniskor. Njut av sommaren, för NU är den här!

// jemPs


Bad morning.

Jag har varit vaken i ynka 46 minuter och redan hunnit med följande scenario:

- försover mej och vaknar 7.15
- väl i bilen är jag tvungen att springa in tillbaka och hämta en grej, dyrbara minuter går till spillo
- anländer till jobbet 7.38 (stressad, i tron att jag är 8 minuter försenad)
- kollar arbetslistan som har ändrats, jag börjar egentligen 13.30
- går ner till kollegorna för att beklaga mej
- möts av kommentaren "Du ser ut som om du blivit överkörd av en pansarvagn". Nämen tack.
- åker hem igen
- inser att nyckeln ligger på byrån i tamburen
- åker till mormor & morfar för att hämta extranyckeln
- åker hem igen
- nyckeln passar inte, morfar har gett mej fel nyckel. Satan
- åker tillbaka till för att få rätt nyckel
- åker hem för tredje gången, Bingo!

Skrattar trots min frustration åt min beklagliga morgon och konstaterar att det kommer bli en bra dag! 

Coffeetime. Sådetså!

"Sjung om studentens lyckliga dag..."

Det har redan gått ett år sedan jag blev student men igår blommade alla underbara minnen från den dagen upp igen. Tredje juni 2006, den och roligaste och underbaraste dagen i mitt liv, so far! Får gåshud så fort jag tänker på det... åååh.



Class of 2006 Ekenäs Gymnasium


Gymnasiegänget


Stolt Student


Älskade AbiNollSexor