Nice start.

Fotbollsyran fortsätter trots att EM snopet nog är över för den här gången. Såg matchen på Ollis där de flesta, precis som jag hejade fram Spanien som segrare. Ikväll blir det återigen att söka sig till Sandviken då VPS ska ta sig an Mypa. Efteråt bär det av på en liten roadtrip, jag ska få se Finlands längsta bro samt äta hamburgare. Att jag dessutom både fått njuta av solen samt spelat beachvolley idag gör denna lediga dag till en helt kymppis sådan. 


Swing it, shake it.

 

 

Det blev en riktig helkväll igår! Återigen en alldeles fantastisk sådan!

Ikväll är det fotboll för hela slanten. Men först panini och kaffe på stan.

Ciao.

Hallå ja!

Jag lever och mår bra även om bloggen varit mer eller mindre död nu ett tag. Trots förkylning, det fakto att jag är bankkortslös samt inte alltid förstår att hålla tyst när jag borde så njuter jag av livet och sommaren, serverar matportioner och vin i mängder, drar in dricks, umgås och längtar till resan i augusti.  


     

    

Några bilder från min Stockholm-weekend i början av juni.
Det svenska huvudstaden och konserten behöver bara beskrivas med ett ord, magnifique!

Sunny Saturday.

Skam att jag inte ännu besökt Paradisebeachen, I know. Tanken var att premiärbesöka stranden idag, men jag ville liksom aldrig vakna upp ur min skönhetssömn. Ska jobba om tre timmar så känns onödigt att ta sig ut dit och tillbaka. Visserligen är det inte långt, men enda fortskaffningsmedlet jag äger för tillfället är mina ben och de är rätt möra efter gårdagens putkipass. Istället blir det bryggan. Jag, min iPod, nyaste SOLO och lite gott.




Trevlig helg!  



Blev premiärbesök på beachen här i Vasa iallafall. Fick åka med med turturduvorna för att lira lite boll och slappa. Nu ska jag precis söka mej till jobbet för att äta innan arbetspasset drar igång.

Ciao ciao!

Another long day.

Jag är en väldigt tacksam person att ha som anställd. Att säga nej finns liksom inte i min värld.

Off to work.

Back from Sthlm.

De tre senaste tre dagarna har jag befunnit mej i Stockholm och haft det helt U N D E R B A R T! Det är nåt med den staden, kan inte sätta fingret på exakt vad men nåt mäktigt är det. Varje gång jag sätter min fot där så överrumplas jag av glädjefnatt. Denna gång var inget undantag utan bestod snarare av konstanta glädjerus.

Återkommer med mer text och bilder senare. Men nu ska jag iväg och kolla fotboll, catcha up och chilla hos K.

Hej så länge.


Sweden here I come.

Efter dagar av tiotals timmar på jobbet ser jag nu framemot långhelgen i den svenska huvudstaden. Shopping, sol, konsert, chill, party och kära återseenden. Underbart är bara förnamnet.

I'm off. See you monday.