Dålig feelis.

Tänk att man såhär länge kan gå i tron att man känner personen i fråga så bra man bara kan göra... Sen en dag så märker man plötsligt att man inte alls gör det.

Fy huga för fega människor.


Detta är ingen matblogg...

...och ska så förbli.

Men måste ändå stolt få visa upp några av mina kockexperiement som jag utförde när det var FF här hemma. Att laga mat hör nämligen inte till min favoritsysselsättning, men tror nog att jag på nåt sätt ska lyckas få mat bordet även i höst. Eller vad tror ni? :)

Om inte annat så finns det ju fetaost, en solklar favorit som passar till allt. Typ.

    
            

Redo för flytt.

I mitt förra inlägg kunde jag berätta att jag hade fått studieplats vid Åbo Akademi i Vasa, jipppii!! Nu har jag även fått tag på en lägenhet mitt i centrum som jag tror passar mej perfekt! Pusselbitarna faller på plats en efter en.
Jag är helnöjd!

Höstväder ute. Men det gör inget för jag jobbar kväll, och är glad ändå!


Lite frustration såhär lagom vid midnatt.

Finns det nånting som är mer störande än när man tror att allting är klappat och klart, i vårt fall bestämt och bokat och så bara backar nån ur eller så strular nåt annat till sig och planerna går krash boom bang kras i stöpet.

Svar; NEJ!!

Gud jag blir så trött på allt yras från och till och på allt rådd. Hugedamej!

I övrigt så löper allting rätt så klanderfritt. Jag har blivit antagen till Åbo Akademi i Vasa och har således en studieplats höst (grattis grattis - tackar tackar), jag har underbara (men ack så råddiga - ibland) vänner som gör sommaren 07 till en härlig sådan, jag har ca 10 dagar kvar på jobbet (sommarlov - hurra), en veckas Bulgarienresa (sola o bada i pïna colada - typ) att se fram emot om mindre än två veckor ... Så att så.

Helgen som gick var perfekt, totally perfect. Jag har njutit till fullo av min ledighet. Även om det just nu känns lite motigt så tror jag att jag ska klara av den 4 dagars arbetsvecka som står för dörren.

Nu, natidags. Sleep tight my friends!

Off work.

Fy farao, vilken arbetsvecka! Stress, övertid, you name it. Men den är över och nu väntar en helt ledig helg! Det känns nästan som semester, har nämligen inte haft ett helt veckoslut ledigt sedan början av juni. Bara för den sakens skull klämde jag just in en gudomligt god bananbakelse. Det behövde jag idag.


Nu ska jag fräscha till mej. Sen ska jag och Casso ska dricka mousserande vin på Knipans terass.

Fredagslyx.


Precis som befarat...

Just nu springer lillasyster och mamma omkring på nedrevåningen och skriker och skrattar om vartannat. De jagar (ja, eller springer undan) en nattfjäril som flyger vilt omkring.

Lagom lustigt när man försöker sova. Alla har inte semester. Faktiskt.


Okej, lugnet verkar ha lagt sig. Tydligen fick dom död på fanskapet.

Nattefrid.


Last day of freedom...

Ja, typ iallafall... För imorgon är blir det full rulle här hemma igen då patrasket återvänder hem från sin Sverige-resa.

Ikväll myser jag uppkurad i soffan, tittar på Project Runway och äter delikata äggsmörgåsar.


image58

Vilket liv man lever.

Livet kunde ju nog vara sämre...

Oh mama, vilken helg igen alltså!!

Mer rapport kommer imorgon, nu behöver jag sömn. Mycket sömn, vatten och min röst tillbaka, that's all.

Fredagen den 13

Fy fasiken vilken härlig kväll!
Imorgon blir ännu härligare har jag på känn!

Life is Good, oh so Good

Efter reg kommer sol...

Måste säga att jag har haft enorm tur med vädret under mina lediga dagar denna sommar. Likaså idag. Solen skiner från en klarblå efter att inte ha visat sig på flera dagar. Japp, ni gissar rätt, jag ligger ute på gården och bättrar på brännan med ljuv musik i öronen och läser nya VR.

Ikväll blir det tjejmiddag med min guddotter, hennes storasyster och deras mamma. Mys på hög nivå.


Ha en bra dag gott folk.

Saknade O.C.

De senaste veckorna har det faktiskt känts helt okej, speciellt i jämförelse med hur jag mådde veckorna efter hemkomsten. Men ikväll kom allting bara över mej igen.
Krash boom bang!!

Läste Jennies resdagbok och kollade in hennes senaste bilder. Där fanns bekanta ansikten, bekanta platser... Ja, allting som var mitt liv i ett halvår. Fy fasiken jag saknar det så mycket att jag går sönder. Buhuuu!

image57
Huntington Beach, Orange County, California 2007

Senaste shopping

Har inte blivit mycket shoppas den senaste tiden, vilket jag känner mej rätt stolt över. Min överfyllda garderob påminner varje dag om att jag har en otalig mängd plagg som fortfarande aldrig har använts.

Men dessa två klänningar kunde jag inte motså... Mamma uppmuntrade mej dessutom att köpa den guldfärgade. Det kändes ju såklart mycket bättre :)

Båda kommer från Lindex; en grå A-linjeformad förklädesklänning (hittade inget bild på nätet och orkar inte ta egen bild nu) och en guldfärgad rak enkel modell. Den guldfärgade klänningen är mycket snyggare i verkligheten än vad bilden påstår. Jag har på känn att den kommer bli en favorit i Bulgarien då jag tänker matcha den med gyllenbruna ben och en snygg kuvertväska. Uh lala!

image56
Bild från lindex.se


Desperate Housewife?

Det kändes faktiskt lite desperate housewife att köra igenom rummet med mini-dammsugaren och laga mat i endast underkläder...

(Fast de dammsuger kanske inte själva? Knappast lagar de mat heller. Hm?)

Familjen är borta och jag njute till fullo av att tillbringa kvalititetstid ensam hemma.


Anyway, på tal om desperata hemmafruar så gifter sig Eva Longoria med sin Tony Parker idag i romantikens huvudstad. Den kvinnan kan inte ha mycket att klaga över.  






Vinnare av...

...veckans vinlotteri på jobbet!! Jajamensan, nybörjartur på en gång minsann. Det var nämligen första gången jag deltog så ni kan ju gissa om jag tänker satsa 1 ynka euro varje vecka i fortsättningen oxå. Att vinna en vinflaska nu och då piggar iallafall upp undertecknad som älskar att njuta av livets goda. Speciellt då det nalkas helg...

image55

Imorgon Hangö Regattan. Need I say more?

Vi ses där.


Proppmätt.

Har precis avnjutit tortillas med Danno. Mummms!

Nu blir det Girlylicious på TV 3 för hela slanten.

Tack och Hej.

Ja, just det ja...

...har ju glömt att kommentera konserten.

Summa summarum; GRYMT BRA på alla sätt och vis! :)

     
The Killers


Danno och jag måttligt övertända efteråt

Återhämtad.

Börjar äntligen återhämta mej från helgens bravader. Tröttheten har legat över mej nu konstant sedan jag kravlade mej ur sängen igår på förmiddagen. Men vilken helg, igen! Hohho! Lördagens fiilis var obeskrivligt najs. Det är sommar och det märks, både jag och resten av världen är så chill. And I just love it :)

Imorgon är jag ledig. Guudars så skönt. Ska äta frukost med mamma på stan och sen hoppas jag på att vädret bjuder på sol så att jag kan lägga mej på playan. Börjar vara ett tag sen...

// livsnjutaren