New Years tomorrow.

Lika fort som den kom var den över igen, julen. Inte mej emot faktiskt. Jag ser fram emot det nya året, våren och allt vad det innebär. Jag ska njuta av att inte jobba ihjäl mej, satsa på studierna och ta vara på de lediga helgerna.
Ännu väntar en nyårsmiddag här i Ekenäs innan jag åker upp tillbaka. Ladies á 87:or ska tillsammans runt det långa bordet dricka skumpa, äta gott och minnas den gamla goda gymnasietiden. Happy times.

Mona Lisas leende på tv4 nu.

Klapparna.

Canon Ixus 80IS. Iittala vinglas. Gant pyjamas. Sony Ericsson k660i. Halvårsprenumeration på Hbl. Nomination armband. Dineros. Evfa Attling smycke. Hårvårdsprodukter. Parfym. Lakan... Såå mycket fint! 
 


Tack snälla tomten.

Jullov it is.

  Råder ingen nöd på mej. Pöser i mina GANT-mysbyxor dagarna i ända. Sörplar kaffe, äter mammas mat och frossar i choklad. Easy life.


The magic of Christmasday.

Vilken julafton. Vilka klappar. Vilka hejdlösa skrattattacker.

Jag har världens snällaste familj. TACK!

Nu ska jag försöka slita mej från att beskåda alla mina fina presenter och börja tänka på kvällens partaj.

Wishlist.

 

           
        
 
Några av de saker jag önskar mej av tomten imorgon...

GOD JUL!

Busy week.

Ni får ursäkta, men jobbet har greppat ett stadigt tag om mitt liv den här veckan. Igår serverade jag gäster och log i 13 timmar. Iklädd tomteluva. Nu måste jag iväg till stan i hopp om att finna några julklappar innan det är dags igen. Två dagar kvar.


Från Orlando.

 

Jag fick det finaste julkortet med posten idag.

Tack busen!

Vart kommer de ifrån?

Idag har jag bland annat bidragit till en klassresa till England, funderat över nötternas härkomst och druckit en liter glögg i sällskap av the restless Febricia, som efter dagar av feber och sjukledigt idag kände sig ännu mer restless. Vår fina eftermiddag finns därmed förevigad.

Ja, och så har jag ju då jobbat.

Helgen som var.

Huvudstaden i väst var lika fin och underbar som alltid. Storstadspulsen tilltalar mej och jag trivs verkligen där. Vår vistelsen bjöd på shopping, stand-up, party på Stureplan, världens största kanelbullar, mera shopping, några julklappsköp, återseenden, skratt och gemytlig övernatting i isbjörnens kalla men ack så vackra rövhål i Vasastan.










Sista veckan i Vasa innan jullov hemma i Knääs bjuder på jobb jobb jobb, julklappshandel och förhoppningsvis även lite glöggdrickas med vänner.


Estocolmo.

Nu åker jag till min favorithuvudstad.
Ses på söndag!



CiaoCiao.

It took a turn.

Ett tips:

Drick inte fyra koppar finrexin på raken, du får svårt att somna.


Sliten.

Jag hade stora visioner för denna måndag. Att vakna 12.30 i barndomsbästisens säng och konstatera att jag missat min föreläsning och förlorat dyrbara timmar av tentläsning var inte det sätt jag hade tänkt börja den dagen med. Resten av eftermiddagen har inte heller framskridit som planerat, istället har jag kämpat emot den ofantliga trötthet som försöker bryta ner mej. Skulle kunna tänkas att segheten beror på vinintaget in på småtimmarna i lördags. Men med huvudet tungt som en tio kilos potatissäck och en konstant rinnande näsa tror jag snarare på det virus som än en gång attackerat min kropp denna höst. Schöön där.

Tacka vet jag finrexin och Makuuni.


Congrats.

Sitter och äter Lady & Lufsen middag, spagetti och köttbullar, fast utan sällskap av Lufsen. Resten av självständighetsdagen ska jag spendera på jobbet. Jag som sku vilja dra på partyklänningen och gå ut.   

Sweet.

Hello skatteåterbäring! Visserligen inte mer än 65 euro, men iallafall. Alltid kul med lite extar slantar, speciellt när Stockholm is calling nästa helg.

Dags att hoppa i de gamla handbollsshortsen, damma av de rostiga talangerna och söka sig till Övis. Höstens sista (och min första) träning med HC Pampas på schemat.

O så bjuder jag på min första outfitbild.



Ännu ett stort thanks till min avec som bjöd mej på kalaset. Thanks!

Helg resumé.

Tomtedisco


Årsfest




Silliz


Helt strålande helg.