Smile.

TjolaHopp TjolaHej, Snart är det Helg!

Jag är så glad så glad :)

Lucky lucky girl.

I'm back in business people.
 
Min lilla svarta äsklingskamera försvann ju som bekant på båten när jag kom från Åland för ett par veckor sen. Mitt liv rasade, typ. Jag älskar nämligen att ta bilder och köpte en riktigt fin och dyr kamera innan jag flyttade till Kalifornien. Så det sved i både hjärtat och plånboken...

Idag kom min pappa hem med en ny åt mej. Bara sådär, jag blev så glad att jag trodde jag skulle smälla av! Åååh, ibland är föräldrar bara det bästa som finns! :)



// happy girl.

Usel bloggare...

Yes, that's me.

Imorgon skall min allmänbilding samt kunskap i samhällsvetenskapliga frågor sättas på prov. Vi får se hur det går. Jag ska iallafall hålla tummarna för mej själv, ni andra får också gärna göra det. Tack :)

Idag har terasssäsongen invigits på allvar, fasiken vad nice. Gott folk, snart är det sommar!!

Fun at work.

Idag har det varit en ytterst underhållande dag på jobbet. Har vid flera tillfällen varit tvungen att behärska mej riktigt ordentligt för att inte bryta ut i skrattanfall. Visst ska man vara glad, men kunderna kanske inte skulle uppskatta att man står och tjippar efter andan där bakom disken... Orsaken till denna slöhet var en rad dåliga skämt av mej och min kollega, sedan gick det bara utför så att säga och vi ansåg oss själva vara väldans humoristiska. Haha. Tur att det finns de dagar på på jobbet som kan kännas riktigt roliga oxå :)

Nu ska jag iväg och träffa Ici & Mange på Madicken. Vaniljlatte med dubbel expresso, tack :) Ha en underbar fredag!

Sent konstaterande.

Jag har aldrig påstått att vi kvinnor skulle vara lätta att förstå sig på, men det är för tusan inte män heller. Visst, det är kanske en del av charmen men ändå så vansinnigt frustrerande. Gosh!

Oh well, jag lär inte bli nå klokare gällande detta ikväll mera. Lika bra att lägga sig under täcket och försvinna in i drömmarnas värld...

Tummen ned för tidig väckning imorgon.


Good Night Poeple // jemPs.

a day Off.

Hujedamej vad skönt med ledig dag idag! Så trots att jag igår hade storslagna planer på att få både det ena och det andra gjort så har dagen gått åt till att princip göra ingenting. Visst, jag läste lite på mitt inträdesprov faktiskt, men det var så lite så det räknas knappast. På tal om det så behöver jag m o t i v a t i o n...  Just nu är den ut och svävar i det blå. Har försökt fånga in den men utan resultat. Än så länge.
 
Imorgon är det back to work som gäller. Likaså lördag och söndag. Blir således en lugn helg för min del. Kan dock vara helt på sin plats efter vääääldigt många partyhelger i rad nu... Så den här helgen ska jag spara på krutet och ladda upp inför nästa veckoslut, då det ska firas födelsedagsbarn.

Nu ska jag iväg på powerwalk med min iPod som är nyladdad med fräsch musik. Ska ta varvet via Pomppe och hämta min cykel som stått där sedan hans förfest nångång i början av månaden. Behöver nämligen den imorgon, eftersom bensintanken i bilen inte har en droppe kvar och min ekonomi inte tillåter att fylla på. Jag sätter hellre pengarna på nåt annat och cyklar tills det kommer klirr i kassan. Kvinnlig logik när det är som allra bäst :)

Segaste dagen på länge.

Grymma ödet vilken seeeeeg dag!

TröttTröttTrött

Skärpning!

Idag måste jag ta tag i saker. Det finns liksom inget annat. Det handlar ju för tusan om min framtid. Så trots bristen på motivation kan jag inte bara slänga bort den för att det just nu känns hopplöst. Nej, idag ska jag ta mej i kragen.
Skärpning for Gods sake!


Jag tror jag ska pallra mej utomhus och läsa på mitt inträdesförhör,solen lyser och i vårt öppna garage känner man inte av nån vind utan kan bara njuta av de varma solstrålarna. Min bok som jag ska läsa heter förresten Statsvetenskap, en introduktion i politisk analys. Jag kan lova att boken sku bli mera intressant bara om den hade ett annat namn... För ni hör ju själva.

Kaffet är klart.

Autumn 2007.

Fick hem H&M:s nya höstkatalog idag. Visst är det störande att man förväntas börja fundera på hösten redan innan sommaren varit. Ändå kunde jag ju inte låta bli att ta mej en titt på vad som gäller i höst.

M E  L I K E


Jag älskar verkligen modet just nu. Enkla plagg i underbara färger som kan användas lika bra till vardags som till fest. Bara att mixa efter humör med accesoarer och skor och så vips kan du ha förvandlat en simpel enfärgad tunika till en sprakande partyoutfit. Redo för att slå klackarna i taket liksom. Det är det modet som håller i sig... Tunikor, klänningar, lager på lager, leggings och långt ska det vara. Inget visa magen här inte. Grått och gult är det som gäller tillsammans med svart, brunt, grönt. Känns väldigt jordnära och väldigt snyggt, precis sådär höstigt som jag antar att det ska kännas.

Men det är långt kvar dit. Sommaren är ju inte här ännu och det är ju den vi alla väntar på inte sant? I sommar är det spralliga och knalliga färger som gäller för min del. Färger som tar fram den snygga brännan jag tänker skaffa mej. Mer sol åt folket, men kom ihåg att använda solkräm :)



Hm, undrar om man borde slänga in en beställning iaf, vissa av det där plaggen skulle jag ju gärna använda redan i sommar faktiskt? Nån annan som tänker beställa nåt?

I'm frustraded.

Frustration.Frustration.Frustration.

Jag måste göra något åt det.

NU.

Skön söndag

 Kom hem från jobbet för en stund sen. Var äckligt trött imorse samt hes om en kråka, men inga tecken på varken huvudvärk eller illamående, Skönt. Nu ska jag njuta här hemma av tystnaden (ingen hemma), äta yummie yummie kycklingsoppa och fetaostsallad samt kolla på OC. Senare ikväll ska jag gå på ljusparty och precis  som de senaste söndagarna blir det att även titta på Wallander.

Lugn och skön krabbisfri dagen efter söndag alltså. Nice.
 

Brakkväll!!

Ååååh vilken dunderfiiilisunderbart rolig kväll jag har haft!! Benen och fötterna värker av allt dansas... Nu ska lägga mej under duntäcket och sova, ska bli så skönt. Förrän jag vet ordet av kommer väckarklockan att ringa o påminna mej om att jobbet kallar. Nåja, dubbelt betalt och inte så många timmar. Jag lär överleva.

Än en gång, vilken fiilis det var ikväll :) Man märker att vi går mot sommar...

Love // jemPPa.
 

Klockan är bara barnet

Det har varit en underlig vecka humörmässigt, det har verkligen gått i vågor. Från att ha skrattat så mycket att magmusklerna fick arbeta för kung och fosterland i måndags och tisdags trodde jag att jag skulle deppa ihjäl på onsdagen. På torsdagen var jag lycklig igen och kunde inte sluta le, igår fick jag rastlösa knyckar och var extremt uttråkad så fort jag inte hade nåt att göra. Idag, trots att jag var tvungen att gå på jobb 7 imorse är jag hur glad som helst och ser framemot en härlig lördagkväll. Jobbet kallar visserligen imorgon igen men inte lika tidigt så det stör mej inte alls. Dessutom är det dubbelt betald. Såna dagar tycker jag om.

Just nu spelas Relax, Take It Easy remixen för fullt här och min festfeelis bara stiger. Jag ska minsann ut och dansa ikväll, om så fast ensam! Nu i duschen och sen på med kvällens outfit. Tror det blir en mer enkel och vanlig sådan idag eftersom kvicksilvret inte tillåter att bara kunna bära klänning och ha bara ben. Men snart är det sommar, snart. Då minsann ska mina klänningar användas dag som natt.

Shake it.

ps. Häromdan bildade jag och T en klubb, haha. Lite roligt och sött sådar :)