No sleep.

Jag har totalt tappat greppet om allt vad dygnsrytm heter. Min väninna sku uttrycka det med: "It's over!" Dessutom har jag åter igen drabbats av förkylning. Mest grym halsont, värk och svårt att svälja. Ingen höjdare alls när storsstadsvisit och nyårsfest är på intågande.

Helsingfors bär det av till imorgon framtill måndag. Jag hoppas kunna få tag på de två plaggen som jag trånade efter i Vasas H&M sista veckan  för lovet, den gröna klänningen och den svarta hängselkjolen. I want them both, badly!

Sweet dreams fellas.

Ett år till nästa gång igen.

Julen kom och gick. Poff, bara sådär så var det över igen. Den riktiga julfiilisen hann aldrig ens riktigt infinna sig hos mig... Känns lite snopet faktiskt, med tanke på hur man för x-antal år sedan kände inför julen då man febrilt väntade på julafton månader i förväg. I guess those days are over. Nåväl, själva julaftonen förlöpte i vanlig ordning precis så som den ska. Jultomten var om möjligt snäppet snällare iår, dock inget som något av barnen klagade över. Jag har tydligen skött mej exemplariskt och kunde inte vara mer nöjd över mina fina klappar.
Tack tomten! :)

Juldagen började på Club 44 där det bjöds på vinglögg och angenämnt sällskap. Kvällen fortsatte sedan på Ettan, där jag inte varit sedan augusti, så det var riktigt roligt att festa där igen. Dessutom var de flesta juveler på plats även om jag saknade några. Kvällen förlöpte som en vanlig Ettankväll, det shottades, minglades, vinglades och plötsligt var klockan halv 4. Tillsammans med Vasapärlorna avslutade vi krogkvällen på det enda rätta sättet i Ekenäs, vid Prisses. A great night! 

Nu väntar ytterligare en vecka i hemstaden. Har mycket jag ska hinna med och många jag ska hinna träffa så det lider ingen nöd på mej. 

 

Merry Christmas to you all.

GOD JUL ALLIHOPA!  :)

Hoppas ni får en mysig afton tillsammans med nära och kära.

Jullov!

Jag hade hoppats på att kunna avsluta höstterminen med flaggan i topp men ödet ville helt klart annorlunda. Hur som helst så är skolan nu slut för iår, oavsett hur det gick i dagens tent. Efter nyår får det bli nya tag, då ska skärpa till mej och faktiskt vara så duktig som jag är. 

 Nu ska jag ut på stan med flickorna.

Imorgon åker jag söderut. Trodde inte jag skulle säga det men längtar verkligen efter att få komma hem nu.


Just another rainy monday.

Idag regnar det i Vasa men det gör faktiskt inget för det avspeglar mitt humör rätt bra. Trots att förra veckan var helt top notch (uppdatering om partyveckan påkommande) så vaknade jag upp imorse med en ordentlig förkylning och besviken med dålig fiilis.  




Grattis grannen på din födelsedag! Hipp Hurra!