Onsdag.

Läsarrekord här igår av antal unika läsare. Nice! :)

Nu ska jag luncha och sen skriva tent.

Åbo på fredag?

Någon som vet nåt om glöggrundan? Buss, var hur när? Evigt tacksam för svar!

Update:
Uppsats-deadline och två tenter ännu den här veckan i mitt halvförkylda men konstant trötta tillstånd är mer än vad jag känner att jag klarar för tillfället. Om inte för annat så skulle det därför kännas som den perfekta moroten efter allt skolarbete att åka ner på glöggrunda till Åbo i fredag med av mina törstigaste väninnor. Det skulle visserligen bara innebära en blixtvisit i härliga Turku för på lördag är lillajulsfest här i Vasa men eftersom jag har bestämt för att vara frisk tills dess så det blir det nemas problemas.

Så one more time. Nån som vet nånting om bussen som ordnas från skolan?

Rastlöshet.

Kan inte sitta still. Vankar av och an här i lägenheten och får absolut ingenting gjort. Istället stirrar jag på klockan och väntar på att det ska bli dags för volleyboll. Trots att jag varken borde träna eftersom jag har jäkligt ont i halsen eller sku ha tid eftersom jag borde skriva klart min uppsats så måste jag få röra på benen ikväll. Annars blir jag knäpp!

Meningslöst inlägg endast för att få tiden att gå.

Hoppas ni har en skön måndag kära läsare.

Stressad!

Jag börjar känna paniken flåsa i nacken nu... Den här uppsatsen blir bara skräp. Någon som kan klargöra för mej vad som ska ingå i en teoridel och en metoddel i en vetenskaplig uppsats?  

In the middle of the night.

Vet inte om jag är sympatisjuk eller vad men min hals tog stryk helt plötsligt tidigare ikväll när vi satt hemma hos paret på Strandgatan. Så nu, nyss hemkommen, sitter jag och kurar mej själv med mandariner och grönte med citron och honung i hopp om att få vakna kry imorgon. Och ja, klockan är 01.58 och det är lördag. Detta är dock ingen lördagssyssla som jag ämnar sysselsätta mej med framöver. No no. Nästa helg är vi alla friska igen och jag och mina ack så törstiga väninnor kan åter ses ute i vimlet. 

Nu godnatt och sov gott. Själv tänker jag somna till Apologize och drömma om icke brunögda män. Moikka.

Härligt.

Har inte varit mycket aktivitet här på bloggen den här veckan. Detta beror på ett rätt så aktivt liv just nu men som bekant älskar jag fart och fläng. Skoluppgifter, tentläsning, fritidssysslor, kaffechillas och studielivnjutas. Främst har de tre sista prioriterats mycket högt den här veckan trots att de är de två förstnämda som jag borde ha satsat på. Nåväl, jag brukar intala mej själv att jag jobbar bäst under press så imorgon är det upp till bevis ytterligare en gång. Månne int, säger jag bara.   

Summa sumarum har veckan varit en förbannat härligt sådan. Torsdagen bjöd som sagt på IDOL på allas vårat favorithak, Oliver's Inn. Det var fullsmockat redan halv 9 och sådan kalasfiilis att kvällen för mej skulle ha fått fortsätta forever. Tyvärr var inte barpersonalen av samma åsikt så när krogen sa tack och hej var vi långt ifrån färdigkrigade utan fortsatte långt efter stängningsdag. Först efterfest hos "Gardell" där det bjöds på Rom-te, gitarrsolon och chokorussin för att sedan söka sig vidare på efterfest två för två.

Igår blev en chilldag. Vaknade dock med sprängande huvudvärk som igert höll i sig hela dagen men blev väl omhändertagen så det var heeelt okej. Kvällen spenderades hos Fia tittandes på Idol och gamla fjortisfoton. Själv fanns jag inte med på några bilder men hade hysteriskt roligt på de andras bekostnad. Good thing times change. :)

Ikväll kör vi på samma linje som igår. Vi ska bara chilla hemma hos sjuklingen och överrösa henne med godis, kärlek samt bjuda på tortillasmiddag.

Glöm det där jag skrev om motvind för ett tag sedan.
Life is good and I fucking love it!! Piste.

IDOL @ Oliver's ikväll!

Ikväll är det fest!

Årets IDOL-tävling på Oliver's Inn står för dörren och kommer att dra fullt hus.

See you guys there!

Aren't they cute?

My new pair of Kitty socks. Tack mamma! :)

image108

Nu ska jag ta tag i skolarbetet. Sen blir det varma smörgåsar med left-over köttfärssås, tomat och ananas till middag.

Back on track.

Tänkte börja mitt bloggande denna vecka med två lite jålmiga konstateranden;

1. Jag har haft en underbart skön helg.
2. Den här veckan har börjat på bästa möjliga sätt.

Jag är på fötter igen. Nu kör vi!


TGIF.

Äntligen fredag, skönt!
Har haft tre tenter och börjat en ny kurs den här veckan så i protest tänker jag inte ägna mej åt skolarbete förrän på måndag. Istället ska jag den här helgen få njuta av kvalitetstid tillsammans med min familj som kommer upp till Vasa ikväll. Ska bli underbart att få bli bortskämd lite extra, umgås och ha en riktig myshelg innehållande varken fest eller söndagsångest. 

Nu ska jag palta på mej kläder och traska ut i snövädret för att inhandla något att bjuda på ikväll när mina gäster anländer. Eftersom jag känner hur min husmoderliga ådra pumpar så tänkte slå på stort och kocka ihop nånting själv. Jag är sannerligen en kymppisdotter! :)  

Grattis på födelsedagen mommo!

Skön kväll med klassen.

Ikväll var det bowling med klassen som stod på schemat. Verkligen kul, längesen jag bowlade. Senast var nog i december ifjol i Irvine med Jennie, hennes mamma och sambo. Men skickligheten (eller rena rama turen) fanns kvar, oh yeah. Slog nytt personligt bowlingrekord och överraskade mina manliga tutorer rejält tror jag. :)
Efteråt mättade vi våra magar på Hesburger innan vi gick vidare till Ollis. För min del blev det ingen fest dock, drack två stop vatten och minglade runt lite och kom precis hem. Sparar mej hellre till morgondagens
"Back to The 80's" sitz.

Nu ska jag söka mej i säng. Natti natt.


Stockholmshopping.

Det blev självklart lite shopping i Stockholm. Här är några av inköpen;

            

 - Vitt baslinne - Gina Tricot
 - Beige linneklänning - Zara
- Grå klänning - Gina Tricot
- Svart kofta - Gina Tricot

Utöver det här så inhandlades även en svart lång stickad tröja från H&M samt en svart cocktailklänning som jag ska ha på studentföreningens julfest.

Sucky monday.

Hade tänkt ut ett långt blogginlägg med lite uppdatering om weekenden i Stockholm och annat nytt men ångrade mej. Jag är inte på humör. Istället tänker jag beskriva fiilisen denna måndag med ett ord;

Motvind.

Lördag.

Ikväll bjuder jag på middag, dricker vin och dansar så att taket lyfter på Oliver's Inn.

Ses i dimman mina vänner.





Finner inga ord.

Idag var en bra dag. Perfekt väder, röjde undan lite skolarbete, storhandlade samt träffade lille Melwin. Men så kom jag hem, läste aftonbladet på webben och slogs av rubriken;
Skottdrama i en skola i Finland - Åtta döda.

Någon mer än jag som undrar vart fan den här världen är påväg?


Nu tänker jag stänga tentboken en stund och titta på Bonde söker fru istället. Blev nyfiken när jag såg bonden Karl-Petter på Spy Bar i fredags. Finns mycket mer att berätta om helgen i Stockholm, men inte just nu.


Solig morgon i Stockholm.

Good moorning, rise and shine.

Sitter på ett café på Cityterminalen och ser det soliga Stockholm vakna till liv denna härliga fredagmorgon. Blev tidig väckning imorse efter endast ett par timmars sömn eftersom J skulle åka till Åland över helgen. Så därför dödar jag lite tid här nu i väntan på att butikerna ska öppna och att  födelsedagsbarnet Casso ska vakna. Skönt att för en gångs skull vara uppe tidigt faktiskt, alltför längesen jag har tagit vara på timmarna före lunch. Otroligt nog känner jag mej inte ens trött, utan är bara på otroligt gott humör.

Puss på er.


Åre, I'm in!

Måste ännu berätta en sak innan jag fortsätter med packandet..
Äntligen finns mitt namn med på den ordinarie listan över vem som åker med till Åre i januari nästa år!! :) Hamnade först som reserv men eftersom det nu hoppat av några personer så betyder det att jag ryms med! Detta innebär alltså snowboardåkning, stugliv och partaj i en vecka tillsammans med ett stort fiilisgäng! Ni hör ju redan, det kan omöjligt bli fel!

     

Slogs av en sån grym fiilis just så var tvungen att kolla igenom bilderna från resan till Lake Tahoe ifjol. Bjuder på några av dem från de helt perfekta dagarna. Tyvärr gör sig inte riktigt utsikten rättvis på bilden, den var verkligen breathtaking. 


Sammanträffande.

Helt plötsligt verkar det som om alla kommer att befinna sig i Stockholm denna helg. Fick ett meddelande på Facebook igår av fransk kille som var med på samma språkresa som mej och min kusin. Han och hans några av hans kompisar, som även de var med på Malta sommaren 2003, är i Stockholm just den här veckan. Han ville gärna träffas så han gav sitt telefonnummer och bad mej höra av mej om jag har lust. Det tänker jag göra oxå, verkligen superkul att få träffa dessa gentlemän igen. EIF-killarna kommer likaså att vara i staden på söndagen. Vilket betyder att jag får träffa två av mina saknade favoritboys.

Kommer att bli en kanonhelg. I can feel it. 

Ses på måndag!

So long my fellas.