Hastigt hello.

Måste börja med en eloge till er läsare som fortsättningsvis hittar hit trots denna bedrövliga insats från min sida. Men det är sommar och äntligen har vädergudarna insett det samma. Därav dessa väldigt få enstaka inläggen nu som då. Denna lediga hemmakväll till ära tillreder jag för kanske andra gången denna sommar middag hemma. Kör ett nytt eget recept som jag skapade på basis av vad jag hittade i skåpen, tortillas fyllda med nudlar i sweetsour sås och lite grönsaker. Tror det kan vara en hit faktsikt. Återkommer lite senare, nu ska jag äta och slänga mej på soffan och titta på teve. Vet inte när senast det har hänt.

Öga förresten att sätta tvätt i maskin för att sedan en timme senare hämta den och märka att man glömt att sätta igång maskinen. Bra där gubben!


Sundayfeelin'.

Grym söndagsfeelis idag. Att det har regnat konstant har inte gjort mej ett smack för jag har i princip sovit bort hela dagen. Helgens mördande långa arbetspass plus fredagens utgång tog kål på mej. Trettiofyra och en halvtimme på tre dagar kallar jag intensivt. Dock ack så härligt när lönen infinner sig på kontot, speciellt gårdagens 13,5 söndagstimmar kommer att sitta fint. Tji tjing! 

Nu ska jag krypa tillbaks under täcket och bläddra i H&M:s höstkatalog. Gonatt!


Round 3.

Nu bär det av på road trip igen. Tredje veckan på raken nu som Skytte-travels tar oss med på hisnande resor runtom i Österbotten.

Bye.


Utvilad.

Att vakna upp ur en powernap på sisådär 3 timmar gör en totalt sekaisin. Jag gjorde det just och tog en stund innan jag hiffade att ja, det är lördag, ja, jag var ut på lite kalas igår och ja, jag ska jobba ikväll. Med det uträknat ska jag försöka göra något åt mitt yttre, fundera på dagens fråga, nämligen vad jag vill äta på jobbet och sen söka mej dit så småningom. Kanske vi ses i vimlet senare, man vet aldrig med mina fantastiska arbetskollegor.


We take good care of you :)


Skiti-jengi.



Det var en en fabulous kväll igår!

Utan spår av minsta lilla krabbis har jag njutit av min lediga dag, sovit och ätit chicken nuggets. Nu ska jag iväg ut på stan och fika och skvallra om gårdagskvällen med den saknade hyttvärdinnan.

Ciao.

Tips.

      

Party wednesday!

Ikväll det blir det party! Orsakerna att fira till det lite extra denna vanliga onsdag är många. Skål mina vänner!


Just life.


Ett konstaterande under min hemfärd i regnet...

...det finns vissa saker man inte ska leka med, för what goes around comes around. Därför satte jag punkt idag.


Nu ska jag sova på saken.