Mondays sucks

Jag mar inte bra idag. Inte bra alls. Tummen ned for mandagar och kvinnliga akommor.

Tacka vet jag choklad och Starbucks.

Inte min dag

Nepp, det var ju inte riktigt sahar jag hade tankt att min fredag skulle ga till. Att borja dagen med att ramla ur sangen och sedan spilla ut en hel Diet Coke i bilen ar en sak. Men allt ska man liksom vara med om... Det foljande hoppades jag dock verkligen att jag skulle slippa. Bilkrock. Det var inte mitt fel och jag och Jenny klarade oss utan nagra skador, men bilen fick sig en ordentlig torn. Idioten som orsakade detta smet undan och flydde faltet. Argh!! Aven om vi hade tur i oturen sa fick jag en smarre chock och blev rejalt omskakad, det ar forst nu jag lugnat ner mej... Det ar illa nog att krocka nagons annans bil men man vill helst inte gora det med deras 9-ariga dotter pa passagerarsidan. 

Det som inte dodar en, hardar en.


Fredag igen

Kanns som om veckorna endast bestar av mandag och fredag nufortiden. Ett tu tre sa ar veckan slut och fredagen kommen. Sa hinner man knappt tanka "antligen helg" forran det ar mandag igen. Samma visa vecka efter vecka efter vecka efter... ja, ni fattar.

Har precis atit lunch, pasta Alfredo med vitloks/tomatsas. Sa nu stinker man men ah vad gott det var. I eftermiddag medan Jenny ar pa gymnastik ska jag aka till Barnes & Noble och frossa i skvaller & mode magasin och njuta av Starbucks, kanske t.o.m. tva. Det ar ju faktiskt fredag. Angende kvallen ar planerna annu oppna. Jag och Petra pratade om fest tidigare i veckan men just nu kanner jag mera for myskvall. Har sovit daligt de senaste natterna och varit tvungen att stiga upp tidigt... Naja, vi far se vad det blir.

I sondag gar ju som bekant Oscarsgalan av stapeln har i knutarna. Ligan nojer sig inte med att sitta hemma i tv-sofforna utan har bestamt sig for att aka ut pa faltet. Heldagskandisspaning i Hollywood pa sondag alltsa! Perfekt.

Nu ska jag i duschen.
Ha en trevlig helg people.

Forra veckans shoppingskord

Det kom lite extra klirr i kassan forra veckan och vad gjorde Jemppa da om inte akte ivag pa shopping. Onskelistan ar fortfarande laaang men med dessa plagg lyckades jag korta ner den litegrann i alla fall.

  • rod armlos klanning
  • svart halterneck klanning
  • vita shorts i mjukistyg
  • lang tubtopp med korsbarsmotiv
  • t-shirt med California tryck
  • enkel svart kofta
  • ribbade baslinnen, ett svart och ett vitt
  • rosa clutch                                                                                       
  • lang guldkedja med hjarta
  • armband i guld och rosa
  • beigt lappglans fran MAC

      Nagra av inkopen


Lite mer fran helgen

Det var en galet rolig helg som inneholl lite av det mesta. Valentinefest, jacuzzibad i den stjarnklara natten, lunch pa The Ivy, shopping pa Robertson Blvd och klattring upptill HOLLYWOOD-skylten. Det minsann kallar jag en helg som heter duga! check it out www.jemppa.pixbox.se

Och sa var vi bara tre...

Just nu befinner Marika, Polsa, varmlanningen, Mica, ja kart barn har manga namn pa LAX och vantar pa flyget hem till Sverige. Kan inte fatta att hon ska aka hem harifran... Kanns sa himla trist och jag kommer verkligen att sakna denna juvel nagot oerhort. Ligan krymper men till all lycka ar annu guldklimparna Martina & Petra med i spelet.

Reunion i sommar och sa far vi ju inte glomma det dar med juridiken och champagne i vita ladersoffor! 

Puss pa dej Polsa // Svemppa

     
Mexico / SWEDEN-partyt / Valentine-partyt / Hollywood

Helgens raggningsreplik

"Do you believe in love at first sight?" tatt foljt av "I'd take you to Vegas right now and marry you!"

Tack for komplimangen, men nej tack! :)


Livet Ler

17 februari och det ar sommar! Jag njuter av solsken och 30-graders varme. Ytterligare en orsak till varfor man inte kan annat an alska SoCal. Nu ska jag ata lunch och sen ga tillbaka ut vid poolen. Ska varma upp med lite partylatar sa att man kommer i ratt stamning infor kvallens bravader. Ikvall blir det namligen poolparty med Valentine's tema hos Marika. Pa menyn star jacuzzi, cocktails och harligt umgange. Jag ska entra festen i rod klanning och guldskor, woala.

Skon helg pa er alla.


Happy Valentine's Day (i efterskott)

Jag bara alskar tanken pa att en san dag som Alla Hjartans Dag existerar. En hel dag som bara osar karlek karlek karlek. Varfor kan inte alla dagar vara sadana?
 
Har i stora landet USA var det omojligt att komma undan denna dag (tank att allting faktiskt ar lika hysteriskt som pa film). Anda sedan julen kastades ut sa har affererna praglats av hjartan i alla dess former och skepnader, overallt och vadsomhelst. Trots denna hysteri sa kan jag lite bittert meddela att min gardag flog forbi ratt obemarkt faktiskt. Okej, nu far jag ju da visserligen inte glomma att jag faktiskt blev uppvaktad med bade choklad och presenter samt diverse vykort hemifran, men romantisk? Nja, det kan jag val inte direkt pasta att det var. Och det ar val lite det man suktar efter en dag som denna. Att ha den dar nagon, den dar speciella personen vid sin sida att skamma bort lite extra och aven bli lite bortskamd av. Kanske ga ut och ata romantisk middag pa nan fin restaurang, lyxa till det hemma i soffan med champagne och jordgubbar doppade i choklad eller varfor inte ta sin karesta med storm och rymma ivag pa en weekend till Paris. Mycket val medveten om att jag har sett alltfor for manga romantiska komedier i mina dar fortsatter jag anda dromma vidare. Det ar ju trots allt bara ett ar kvar tills det ar dags igen. Vem vet, kanske jag till och med har hittat den dar nagon att rymma ivag till Paris med vid det laget.

Hoppas alla mina alsklingar dar hemma hade en underbar dag!

// jenny, den hopplosa romantikern.

Grattis pa fodelsedagen Fjuna

Igar fyllde av min absolut basta vanner, min fru, mitt allt-i-allo, ja varldens underbaraste Fjuna helt enkelt, 20 ar! Eftersom hon just nu befinner sig i Sydamerika och jag har i Kalifornien sa kunde jag tyvarr inte vara med och fira hennes stora dag. Darfor ska jag nu istallet hedra henne med detta inlagg.  

Nagra av de oersattliga minnena.

Jag och Felicia som hon egentligen heter (men som ni vet, kart barn har manga namn) har hangt ihop anda sedan barnsben. Vi gick tillsammans i dagis och fran den ljuva Bjorkebo-tiden delar vi manga minnen. Under hela lagstadietiden foljdes vi at och var tva av klassens duktigaste elever. I hogstadiet splittrades vi eftersom vi inte hamnade pa samma klass. Men vi fortsatte umgas och tranade aven handboll tillsammans. Sa kom gymnasiet och vi fordes ater mer och mer samman. Det var under hosten det andra aret i gymnasiet som det klickade till pa allvar och det desperata Pensa-ganget bildades. Anda sedan dess har jag och min fru Fjuna varit oskiljaktiga. Hon ar en av dem som vet mest om mej, kanner mej utan och innan och som jag verkligen kan beratta allting for, nat som ar valdigt omsesidigt. Aven om vi som personer ar valdigt olika sa delar vi anda samma varderingar och kommer otroligt bra overens och vad vi an gor tillsammans sa har vi alltid lika roligt. Minnena ar manga och oersattliga, och fler kommer det att bli. I hostas tog vi bada steget ut i varlden och gjorde det vi bada lange dromt om. Hon begav sig pa sitt livs resa runt jorden och jag akte till soliga OC for att leva aupairliv. Trots att vi inte setts sedan september, da vi tog ett tarfyllt avsked, sa vet jag att ingenting har forandrats. Min Fjuna kommer alltid att vara densamma for mej. Den lite vimsiga, spralliga och alldeles alldeles underbara guldklimp som satter ljuskant pa min tillvaro.

Jag saknar dej vannen. Hoppas du hade en harlig fodelsedag! 

// Din Pensa.

 

Beslutsangest

Jag har inte riktigt kunnat bestamma mej vilken design jag vill ha har pa min sida, darav dessa standiga forandringar. Nu kanner jag mej dock ratt nojd. Ja, iaf for stunden...

Fick precis en ask Milk Duds (ni vet sana dar chokoknappar) framfor nasan. Ett par stycken ska jag iaf unna mej, det ar ju trots allt lordag :) Och jag har faktiskt varit duktig idag och gatt en lang powerwalk langs stranden. Thumbs up for me!

So long!

FutureSex/LoveSounds

Nar jag horde om Justin Timberlakes varldsturne sa tandes hoppet inom mej och jag tankte att jag nu far en andra chans att se honom live. Klart han kommer till Finland liksom, trodde jag. Men nej, min drom att se JT sjunga My Love, What Goes Around och alla de andra latarna fran sin senaste platta som jag a l s k a r gick aterigen i kras. Inget Finland finns med pa turneschemat, sa jakla typiskt! Antar att jag far skylla mej sjalv som inte tog chansen att se honom live pa ett fullsatt Staple Center har i Los Angeles. Fasiken oxa!

Far trosta mej med att det blir bio ikvall med tjejerna och traff med Guvernorens fru imorgon! :)

San Diego imorgon!

Arbetsveckan ar slut och en harlig helg vantar. Imorgon blir det namligen roadtrip ner till San Diego med Ligan i spetsen. Fy fasiken vad skoj det ska bli! Watch out, cuz here we come!

Idag lyckades jag fa punktering pa bilen. Skulle aka hem efter att ha varit och kakat lunch och da var den dar sabla punkan dar. Kvinnor i kombination med bilar och service, ja det sager val sig sjalvt. Det ar som en oskriven regel att man ska gora bort sig. Tanker inte komma med nagon bortforklaring, utan erkanner att jag ocksa gjorde det, haha. Men om det var det som kravdes for att fa jobbet fixat gratis sa bjuder jag pa det.

Nu ska jag ivag och packa. X-antal partyoutfits ska minsann ner i vaskan...
Ha en trevlig helg gott folk!

// jenny in OC.

Inlagg numero uno

Ar 2006 var aret da jag foll offer for bloggens varld och har sedan dess slukat det mesta som kommit i min vag. Nu tanker jag ta ytterligare ett kliv in i denna harliga bloggvarld och borja skriva sjalv. Om vad, ja det aterstar att se...