Bloggen ar inte...

dod. Aven om det verkar sa. Har bara inte haft tid att skriva trots att jag har massor att blogga om. Det har liksom varit fullt upp med bade Frida-besok och skidresa. Men ah, sa kul det varit!

Nu ska jag forsoka komma fatt. Dessutom har jag blivit utmanad oxa.

So long.

Stoppa tiden nagon, snalla.

Jag kanner san fruktansvard angest over att aka hem att jag vet inte vart jag ska ta vagen!? Alla minnen, intryck och upplevelser flyter forbi och jag vet att det aldrig kommer igen. Aldrig nansin. Jag kommer aldrig leva ett liknande liv igen som jag har gjort de senaste halvaret. Jag far panik av bara tanken.

Jag alskar alskar alskar Kalifornien.

Det har varit en underbar helg. Igen.

Hos Kollektivet

Jemppa - Jag vantar pa taxin...
Petra - Ja, var fan ar Nini Bambino nar man som bast behover honom?????
Marta- Ikvall ar det jag, och INGEN ANNAN som spelar Marilyn Monroe. Sa ni vet!

PS. Petros oppna just en ny vinflaska....

Snart snyggast i Newport // LIGAN


My Friday

Trots endast tva timmars somn senaste natt sa har jag anda varit ratt sa hurtig idag. De fa somntimmarna berodde pa att sloheten tog over framat midnatt och det ena skrattanfallet utloste det andra. Sadar holl jag pa i min ensamhet har framfor datorn medans jag pratade pa msn med morgonpigga juveler pa andra sidan jordklotet.  

Imorse var det tidig vackning, segt som bara den. Men efter min dunderfrukost, flingor med farska skivade jordgubbar och en kopp kaffe, kande jag mej som en ny manniska. Korde lill-Jenny till skolan och darefter akte jag direkt till gymmet och tranade en och en halv timme. Hemma hurtade jag vidare och stadade upp mitt rum, tvattade och pysslade. Far ju faktiskt finbesok om en vecka. Frida kommer hit, wihiii!! Jag ar overexalterad.

Imorgon blir det party och utgang i Newport Beach.

Sushi for dinner

Ikvall kom min hostpappa kom hem med sushi, alla jublade. Utom jag. Jag ar inget kinklas men sushi tycker jag inte om. Okej, har visserligen bara provat pa det en gang men det vore logn att saga att jag tyckte det var gott. Ens lite gott. Sa under middagen medan de andra mumsade pa ra fisk, ris och sjogras holl jag mej till beef teryaki istallet. Men modig som man ju ar, beslot jag mej anda for att prova pa denna japanska ratt en gang till. Och maste medge, till min egen forvaning, att min California-roll ("nyborjarsushi") inte alls smakade lika grasligt (bokstavligen) som senast. Fortfarande inte gott, men det var okej. Det ar val som dom sager: "Sushi is something you have to adapt a taste for". 

Kanske det nangang blir en akta sushialskare av mej ocksa. Men bara kanske.


Jag onskar mej...

Kvinnodagen till ara eller som tidiga fodelsedagspresenter? Eller kanske rentav bara for att jag ar sa snall och go? Den har vaskan skulle inte sitta helt fel, stilren och tidlos. Me like. Hittade aven tva bocker pa Barnes & Noble Booksellers igar som jag garna skulle ha i bokhyllan.                 

image16
 
InStyles Parties - Fargglada festtips, drinkrecept med mera for att satta lite extra stil pa partyt.

               
image17
 
VII: David Beckham - Kommentarer overflodiga, ge mej bara den har boken nagon. Tack.

Girlpower

Grattis pa Internationella Kvinnodagen alla tjejer dar ute!  

We rule.


Veckans shoppingskord

  • Aprikosfargad klanning med broderat monster - Forever 21
  • Svart blus - Forever 21 (pa rea for $ 3.99!!)
  • Tva par leggings, ett par svarta o ett par vita - Forever 21
  • Turkosgron lang top - Clue
  • Rutig klanning - Clue
  • Shimmerfargat brett skarp - Clue
  • Guldfargad clutch med rosett - Love D
  • Svarta laderpumps med peeptoe - Kohl's (pa rea for $ 24.99)
  • Bronsfargade flip-flops - Charlotte Russe
  • Ett par orhangen & guldarmband - Charlotte Russe
  • Underklader - Victoria's Secret

I think that was about it :)

Klanningen fran Forever 21 ar verklig underbar, vet redan nu att den kommer att anvandas valdigt flitigt. Pumpsen som jag av en slump hittade pa Kohl's, som dessutom var pa rea, kommer aven de att anvadas mycket flitigt, bade till vardag och fest. Supersnygga & jattebekvama.


Mandagssvammel

Sitter har nu med veckans forsta (och garanterat inte sista) White Mocha fran mitt alskade Starbucks. Man kan milt sagt saga att jag har skapat ett litet beroende for denna dryck och stallet i fraga. Vettefan hur jag ska klara mej utan det!? 
I-landsproblem...

Helgen som flot forbi var som jag forutspadde valdigt lugn men samtidigt var det skont att bara koppla av och inte gora sa mycket. Vi gick ut och ata bade i fredags och i lordags, god mat och trevligt sallskap. Annat da? Har tranat, joggat langs beachen, gatt pa marknad med min hostmamma, lyssnat pa musik och chillat vid poolen. Och som helgavslutning hade vi igar barbeque har hemma, mums. Nice.

Hur mycket det an svider att saga det sa maste jag val bara inse att min sista vers har i OC har tagit fart. Veckorna har gar i san rasande takt att jag kommer knappt att hinna blinka innan dystra dagen D ar kommen. Buhuuu...

1 manad kvar!

En manad tills jag maste lamna mitt liv har. En manad tills jag (iaf pa pappret) tar klivet fran tonarsvarlden i in i vuxenlivet.

EN fjuttig manad kvar. Angest.

Change of plans

Andrade planer, vi ska ga ut och istallet. En sak jag alskar att gora pa sahar pa fredagkvallar. Det kanns lite extra lyxigt liksom.
Kom precis hem fran min shoppingrunda.  Det blev en hel del snyggt! Kanske jag delar med mej av mina inkop imorgon. Nagon traning blev daremot inte eftersom vi nu ska ivag... Tyvarr, for idag kande jag verkligen ett sant dar traningssug som jag brukade ha hela tiden forut men inte kant av nu pa valdigt lange. Far hoppas det haller i sig sa tar jag igen kvallens pass i helgen. Ovriga planer for veckoslutet ar bara att ta det lugnt, faktiskt. Har varit ratt mycke pa sistone (inte for att jag klagar) och dessutom ar mina Liga-medlemmar out of town. Men det utlovas varmt sommarvader hela helgen sa jag lar nog inte lida nagon nod. Vill ni mej nat under de kommande tva dagarna sa hittar ni mej vid poolkanten. Ah, vad skont!

Alla guldklimpar och juveler dar hemma, ha en skon helg.

Fredagsmys

Ikvall ska jag ha myskvall, med mej sjalv. Ska se en av mina favoritfilmer, The Holiday, som jag fick i present av Frida fran Thailand. Tack! :) Sag filmen pa bio i december och smallte som en smorklick i solen. Ah, vilken underbar film. Nar man steg ut fran biosalongen var man alldeles kramsjuk och nerkarad i Jude Law. En san feel good-film kan man se om och om igen... Till filmen ska jag njuta av varldens godaste glass, Ben & Jerrys Chocolate Chip Cookie Dough. Jag sager bara mmm. 

                                             the holiday

Vad vore en fredag utan lite shopping? Sa innan det blir myskvall ska jag ge mej pa jakt efter en bla klanning, guldskor och lite annat smagodis. Ska aven forsoka klamma in ett traningspass innan jag kryper ner i soffan.  

Sen helgrapport

Det har varit lugnt pa min bloggfront ett par dagar. Vet inte om annan haft problem men har har det iaf strulat... Men nu funkar det igen.

Heldagskandis-spaningen i Hollywood senaste sondag bjod verkligen pa det vi ville ha. Inte fy skam att se stjarnor som Penelope Cruz, Nicole Kidman, Will Smith, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow.... med flera (listan kan goras lang) stiga ur limousinerna far att entra Oscarsgalans roda matta. Vilken upplevelse och vilken dag! Nagonting att minnas tillbaka pa nasta ar da man sitter hemma framfor teven i trista och trakiga Finland igen.